1/3/10

Focus στα χάλιας μας

Mια βδομάδα τώρα τα κανάλια μας βομβαρδίζουν με είδησεις περί ανθελληνικής προπαγάνδας από τους Γερμανούς, Είπα και εγώ να πω την γνώμη μου. Δεν νομίζω να σας αρέσει αλλά αυτά έχει η δημοκρατία και το internet.



 

  1. Το Focus είναι ένα περιοδικό και σύμφωνα με την ελευθερία του λόγου μπόρει να γράφει Ο,ΤΙ θέλει. Δεν εκπροσωπεί ούτε τον Γερμανικό λαό, ούτε το Γερμανικό κράτος.
  2. Αυτά που γράφει είναι τα δικά μας χάλια εμείς δίνουμε τις λαβές για τέτοιου είδους σχόλια
  3. Καταδικάζω την φωτογραφία της Αφροδίτης της Μήλου στο εξώφυλλο, διότι οι αρχαίοι μας πρόγονοι είναι οι μόνοι Έλληνες που δεν φταίνε για τα σημερινά χάλια της χώρας. (Άλλα τι να βάλουν από τον πολιτισμό της συγχρονης Ελλάδας σκηνές από την νίκη μας στη Eurovision)
  4. Όσον αφορά τις αποζημιώσεις πολέμου. Οι Γερμάνοι μας χρωστάν, και μας χρωστάν πολλά, αλλά ξέρετε τι; Πριν κάποια χρόνια ο πέος βασιλιάς της Έλλαδάς (σωστά το γράφω) υπέγραψε μαζί με τον εθνάρχη (τρομάρα του) συμφωνία για 115εκ. μάρκα αποζημίωση του Γερμανικού κράτους προς την Έλλάδα και το θέμα λήγει εκεί. Τα λεφτά  λοιπόν δεν μας τα χρωστάει η Γερμανία αλλά η πέος βασιλική οικογένεια (σωστα το γράφω) και η οικογένεια του Μπούλη (ο Κωστάκης μωρέ).
Υ.Γ. Είχαν δίκιο λοιπόν οι μουσουλμάνοι με τις γελοιογραφίες του Μωάμεθ;
Υ.Γ. Greeks do it better (για τη φωτογραφία λέω).
Υ.Γ. Ευχαριστω τον φίλο μου για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: