6/8/10

Μύθος ή πραγματικότητα: Δημοσθένης "Βιβλιέμπορας" Λιακόπουλος


Γνωστός και ως "Τρισμέγιστος Δάσκαλος της Αλήθεις" ή "Υπέρτατος Μάγιστρος της Διανόησης"  ο Δημοσθένης είναι γιος του Δία και της κυρά Κατίνας. λόγος της κλίσης του προς της θετικές επιστήμες οι γονείς του σκέφτονταν να το ονομάσουν Einstanκλή, αλλά τελικά του έδωσαν το όνομα Δημοσθένης για να τιμήσουν τον παππού του που λεγόταν Γιάννης.

Μέχρι τα επτά του που πήγε στο πανεπιστήμιο του Μάτσου Πίτσου (αρχαία ελληνική αποικία στο Περού) έκανε πολύ σημαντικές εφευρέσεις και ανακαλύψεις όπως τον τροχός, τη φωτιά, τη σχάση πυρήνων, το ΑΚ47 και τη σερβιέτα. Όταν πήρε το πτυχίο του, σε ηλικία δέκα ετών, εργάστηκε σαν μέλος της ομάδας που δημιούργησε το υπέρ όπλο που βούλιαξε την Ατλαντίδα. Μέτα τον πόλεμο (Ελλήνων-Ατλάντων 3-0, άσσος απόδοση 1,25) έγινε καθηγητής Παπαρολογίας στο πανεπιστήμιο της Τάκλα Μακαν όπου γνώρισε τον ρατσισμό από τους Νεφελίμ, που τον κορόιδευαν επειδή ήταν χοντρούλης. Εκεί είχε μαθητές σπουδαίους, μετέπειτα, πολιτικούς-παπαρολόγους όπως ο Παπανδρεοκλής και ο Καραμανκλής (φήμες που θέλουν τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη μαθητή του Δημοσθένη Λιακόπουλου κρίνονται αναληθείς καθώς ο Κ. Μητσοτάκης ήταν ήδη σε μεγάλη ηλικία το 500 π.Χ.).

Μετά το πέρας της Ακαδημαϊκής του καριέρας κατατάχθηκε στον στρατό του Μ. Αλεξάνδου ως στρατηγός Μαγικού Πολέμου. Με δικά του επιχειρησιακά σχέδια ο Μ. Αλέξανδρος έκλεισε τους Νεφελίμ στα έγκατα της Γης (ως τιμωρία για αυτά που είχε περάσει ο Δημοσθένης) και ανέβηκε στο Κ2, το ακατονόμαστο βουνό (κάτι σαν τον Μητσοτάκη, με την διαφορά πως δεν περπατάει σκορπώντας γκαντεμιά). Μετά την εκστρατία και τον χαμό του φίλου του (του Μ. Αλεξάνδρου ντε) αποσύρθηκε στη εξοχική του κατοικία στην Μέση Γη όπου έγινε καλός φίλος με τον Φρόντο και το Γκόλουμ.

Τα τελευταία χρόνια ξαναγύρισε δυναμικά στο προσκήνιο. Έφτασε στην υπέρτατη στιγμή νοητικής διανόησης όταν δημιούργεισε την φράση "Κατεβείτε από ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΑ, ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ, ΨΑΡΟΚΑΣΕΛΕΣ, ΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ... κλπ". Όταν δεν ψάχνει την μυστική χημική φόρμουλα για να ξυπνήσει τον μαρμαρωμένο βασιλιά, αποκαλύπτει την αλήθεια μέσα από τα βιβλία που πουλάει (ΜΟΝΟ 356 ΕΥΡΩ, ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΤΕΛΕΥΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ) σε πάνω από πενήντα επτά κανάλια. Τα βιβλία του στηρίζονται στα Χάλκινα Βιβλία και στα γραπτά της Νεκράς Θάλασσας που ο ίδιος είχε εκδώσει πριν 3.000 χρόνια. Ακόμα σήμερα έχει γίνει γνωστός για της έγκυρες και έγκαιρες προβλέψεις του που δεν έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι τώρα.

Υ.Γ. Bonus track πρώτο: το απίστευτο άρθρο της Φρικιπαίδιας.
Υ.Γ. Bonus track δεύτερο: η φοβερή φωτογραφία που δεν έβαλα στο άρθρο
Υ.Γ. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλους τους μυθικούς ήρωες της ελληνικής πραγματικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: