2/10/10

Κοντά σ'ολα και ο χοντρός


Και μέσα σ'όλα ήρθε ο χοντρός να μας πει πως δεν φταίει. Τι λε ρε Καραμάν Αλί, το Ρουσόπουλο και τον Βουλγαρακη ποιος τους διόρισε. Η ανικανότητα δεν είναι άλλοθι, άμα δεν ήξερες να μην γινόσουν πρωθυπουργός. Πόσο νομίζεις πως μπορείς να κοροϊδεύεις τους πάντες; Το έκανες τις δύο φορές που σε ψήφισαν, το έκανες όταν με κάποιον μαγικό τρόπο έπεισες τον κόσμο πως για τα ΠΕΝΤΕ σκάνδαλα δεν έφταιγες καθόλου, αλλά σε αυτό δεν φταις εσύ. Είσαι ό,τι χειρότερο πέρασε στη διακυβέρνηση της χώρας (πλην της χούντας και αυτό για ιδεολογικούς λόγους). Αλλά δεν είχες να μοιάσεις εδώ το θείο σου μέχρι σήμερα τον θεωρούν εθνάρχη, το μεγαλύτερο λαμόγιο. Αλλά εσύ ου΄τε λαμόγιο μπορείς να χαρακτηριστείς, γιατί τα λαμόγια έχουν και μυαλό, τα μόνο όργανα του σώματος σου που δουλεύουν σωστά είναι το στόμα και το στομάχι, ααα και τα δάχτυλα ποιος μπορεί να αγνοήσει τα ρεκόρ σου στο Play Station. Με λίγα λόγια είσαι ο πιο άχρηστος που έχει περάσει, ήσουν τόσο λειτουργικό και χρήσιμος για την χώρα όσο η ορχήστρα του Τιτανικού όταν βούλιαζε το πλοίο, αλλά εσύ σιγά μην έκανες αυτό, μάλλον στο μπουφέ θα ήσουν. Άχρηστε.

Υ.Γ. Στη φωτογραφία το έσπασε το πόδι μετά. Αυτός όρθιος δε μπορεί να σταθεί, κάποιοι τον ψήφισαν κιόλας. Τι να πεις;

3 σχόλια:

Τσακ είπε...

Δεν νομιζω οτι ειναι οτι χειροτερο εχει περασει απο την διακυβερνηση της χωρας.
Ολοι τους μετα τη χουντα (μιας και την ανεφερες) πουλανε λογια και πνευμα μπολικο. Τι Σημητιδες εβραιοαμερικανοι, τι Παπανδρεηδες, τι καραμανληδες και τι συντρόφια...ολοι τα ιδια σκατα ειναι. Οι τελευταιοι λιγο περισσοτερο βεβαια αλλα νταξει.
Η "χουντα" τουλαχιστον ειχε και κατι χειροπιαστο να δειξει...

Dr. Strangelove είπε...

Η χουντα ειχε να δειξει μονο νεκρους και τους δρομους, οι οποιοι δεν εγιναν για να περναει ο κοσμος αλλα για να περναει ο στρατος. Μη συγκρυνεις τους αχρηστους με τους δολοφονους. Κατα τι γνωμη μου ο Καραμνλης ηταν ο χειροτερος για τον απλο λογο πως ολοι οι αλλοι μεσα στα ψεματα και στο κλεψιμο αφησαν και κατι (ακομα και αν ειναι μιδαμινο μπροστα στα κακα που εκαναν). Ο μπουλης το μονο που αφησε ηταν σκανδαλα. Τιποτα αλλο.

Τσακ είπε...

Ποιοι άλλοι;;;