8/11/10

Μα τι παίρνουν;


Ο πρωθυπουργός απείλησε με εκλογές, ο Σαμαράς ζήτησε να "τον" ψηφίσουν γιατί έτσι οι πολίτες θα δείξουν την αντίθεσή τους στο μνημόνιο, το ΚΚΕ ζήτησε να το ψηφίσουν για να δείξουν οι πολίτες θα δείξουν την αντίθεσή τους στο μνημόνιο (deja vu), το ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε τίποτα και το ΛΑ.Ο.Σέλεγε τα δικά του. Ποιος κέρδισε;

Όλοι φυσικά. Ο λαός έδωσε μήνυμα στον Γιώργο να συνεχίσει, κατά το Σαμαρά, με κάποιο μαγικό τρόπο, είναι πρώτη, το ΚΚΕ έδωσε μήνυμα στη πλουτοκρατία, για το ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρω τι να γράψω και το ΛΑ.Ο.Σ. έλεγε τα δικά του.

Τέλος, ένα μεγάλο μπράβο στα κόμματα που κυβερνούν τα τελευταία τριάντα χρόνια, που κατάφεραν στην Ελλάδα που πολέμησε τον ναζισμό και το φασισμό, κατάφεραν με τις σπάνιες ικανότητες βλακείας να ανεβάσουν στο 5,3% στο δήμο της Αθήνας τη Χρυσή Αυγή που είναι δηλωμένοι ναζιστές.

Υ.Γ. Μην αρχίσετε πάλι να βρίζετε αυτούς που ψηφίσατε. Να μην τους ψηφίζατε, τώρα λουστείτε τους.

1 σχόλιο:

Τσακ είπε...

Δεν "καταφεραν" οι πολιτικοι το ποσοστο της Χρυσης Αυγης. Απλα ειναι τρομακτικα ανικανοι να αντιμετωπισουν το προβλημα των λαθραιων και ο κοσμος απλα μιλησε...Ουτε τωρα μαλλον θα τον ακουσουν!