2/11/10

The legend of Zorro


Πέρασε καιρός και μετά από τις πετυχημένες περσινές εκλογές ήρθαν και οι αυτοδιοικητικές. Είναι άχρηστο να μιλήσει κανείς για τους γελοίους που θέλουν να γίνουν δήμαρχοι και τάζουν μέχρι και θάλασσα (αληθινό γεγονός) και για τους ακόμα  πιο γελοίους που είναι ήδη δήμαρχοι και θυμούνται μια βδομάδα πριν τις εκλογές να κλείσουν λακκούβες, να εγκαινιάσουν (και να ξαναεγκαινιάσουν) ό,τι έκαναν στην τετραετία ή να γκρεμίσουν με χολυγουντιανούς τρόπους κτήρια για να κτίσουν πλατείες (ή να αφήσουν τα μπάζα, ο χρόνος θα δείξει). Δεν ξέρω άμα ο Καλλικράτης είναι ένα καλό σύστημα περιφερειακής διακυβέρνησης (κατά τη γνώμη μου είναι αλλά από την θεωρία στη πράξη και κυρίως στην χρηματοδότηση είναι τεράστια η διαφορά), αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που μου έδωσε την επιλογή να μπορέσω και γω που δεν είμαι κάτοικος της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης να ψηφίσω τον Μακεδόνα της καρδιάς μας, τον Ζορό του Θερμαϊκού, τον Καραγκιόζη Βορείου Ελλάδος, τον ένα και (ευτυχώς) μοναδικό Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Υ.Γ. Κατάρες δε ρίχνω, αλλά όποιος τον ψηφίσει να μη βρίσκει πάρκινκ και να του βουλώσει η τουαλέτα.
Υ.Γ. Όχι τίποτα άλλο τόσο καιρό τον βλέπαμε στην τηλεόραση και λέγαμε "πω, πω κοίτα τι κάνει ο μαλάκας;!" και γελούσαμε τώρα θα λέμε "Πω, πω κοίτα τι μας κάνει ο μαλάκας;!" και θα κλαίμε. Υ.Γ. Να έρθει και μητροπολίτης ο Μαυράνθιμος να πάμε να πέσουμε στο γκρεμό.
Υ.Γ. Φυσικά το "γελοίοι" δεν ισχύει για όλους υπάρχουν  άνθρωποι που πραγματικά πονάνε τον τόπο τους και θέλουν να τον βοηθήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: