15/8/11

George Marley and the Green Smoke...


Hello!!!!
Σας έλειψα;
Βασικά... υπάρχετε;
Ακούει κανείς;
Διαβάζει κανείς;
HELLO (πως γράφεται αυτό το hello; κατάλαβες ποιο λέω)!!!!!
Τεσπά (ηλίθια ιντερνετική αργκό)...
Τέλος πάντων...
Όχι δεν λέω ασυναρτησίες...
Μάλλον λέω ασυναρτησίες, αλλά έχω λόγο και είναι το θέμα που θα θίξουμε και θα σφίξουμε σήμερα (αν υπάρχετε και διαβάζετε).

Λιοιπόν.!.!.!. Το παιδί καθρέπτης, ο "άνθρωπος" με το (ηλίθιο) χαμόγελο, το βλαμμένο του Ανδρέα, ο χασάπης που κυβερνά τεσπά (ηλίθια ιντερνετική αργκό) θα νομιμοποιήσει την χρήση ναρκωτικών ουσιών. Όταν ακούς την είδηση λες οκ, οι γονείς προσέξτε τα παιδιά σας, από κει και πέρα όποιος είναι ενήλικας ας κάνει ό,τι θέλει, εφόσον δεν βλάπτει κανέναν. Η ουσία όμως είναι γιατί τώρα; Θα μου πεις ο Γιώργός (για κοσμητικά δείτε πιο πάνω) είχε πει κάποια στιγμή πως όποιος θέλει θα έχει την γλαστρούλα του, αλλά γιατί ΤΩΡΑ; Δύο χρόνια μετά; Μήπως έχει σχέδιο ο Σοσιαλιστικός κλώνος του Αντώνη Σαμαρά (για να μην κάνω διακρίσεις και Αντώνης είναι ο Νεοφιλελεύθερος κλώνος του Βλαμμένου (ουδ)); Και λέω γω με το μυαλό μου (ψωνίστηκε) "ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να διαλύσεις μια ομάδα ανθρώπων;" και απαντώ (με το ίδιο μυαλό γιατί δεν ήρθε ο χειμώνας χαχαχαχαχα αστείοοοοο φοβερό) "να τους κάνεις ζόμπι". Και επειδή ο ιός από Resident Evil πέφτει λίγο ακριβός για την τσέπη μας που είναι άδεια, ο Γιώργος ως μέγας εγκέφαλος (από τα πιο πετυχημένα μου) κάνει την εξής πουστία... σε βάζει να το αγοράσεις μόνο σου πάρε pentafilus mirodatus είναι πλέον ελεύθερο. Άλλωστε είναι δοκιμασμένη συνταγή από ταν οι χίπηδες από "παιδιά των λουλουδιών" έγιναν "παιδιά τον χασισιών". Να κάνω ένα ρεζουμέ (σαν φαγητό ακούγεται) δεν είμαι κατά της πράξης, μεγάλα παιδιά είσαστε (εγώ είμαι θρεφτάρι ακόμα μόλις έκλεισα τα τρία) κάντε ό,τι θέλετε, είμαι κατά του στόχου. Γιατί όταν νομιμοποιείς τα ναρκωτικά σε μια κοινωνία που είναι ένα βήμα πριν τον γκρεμό την ρίχνεις μέσα, αν το κάνεις σε μια κοινωνία που δεν προκαλεί τις αιτίες που είναι υπεύθυνες από αρχαιοτάτων χρόνων για την χρήση την κάνεις πιο ελεύθερη.

Αν γίνει απολαύστε υπεύθυνα και με ρέγουλα και προσοχή στους δράκους στην κουζίνα (αυτό είναι από το LSD).

Μουσικό διάλειμα με Ska-P... Απλά μαμάνε και δέρνουν...



Υ.Γ. Επίσης χρόνια πολλά σε όλους τους Παναγιώτηδες, Μαρίες, Παρθένες (καλά ντάξει) και στον Στάθη Παναγιωτόπουλο (Τι; δεν γιορτάζει).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με την αποψη σου φιλε μου ότι η νομιμοποιήση της χρησης των ναρκωτικων θα εχει ως αποτελεσμα την κοινωνικη αποβλακωση και διαλυση ωστε πλεον να περνουν αποφασεις χωρις αντισταση. αλλα απο την αλλη μερια δεν νομιζω να ειναι ο λογος για τον οποιο γινεται αυτο το σκηνικο. Η Ελλάδα χρειαζεται λεφτά αμμεσα και οι φοροι απο την αγορα των ναρκωτικων θα ηταν τεραστια εσοδα για το κρατος.Δεν χρειαζεται τα ναρκωτικα ακομη ο γιωργακης για να περασει τα μετρα που του ζητα το δντ, τα καταφερνει απο οτι φαινεται μια χαρα αφου απο οτι ειδα οι διαδηλωσεις δεν κρατησαν και πολυ και τα νεα μετρα ερχονται. Οπως το βλέπω εγω ειμαστε ΄΄κοιμισμενοι'' και χωρις τα ναρκωτικα.

Dr. Strangelove είπε...

Καλα οτι κοιμομαστε τον υπνο του δικαιου ειναι γεγονος, αλλα γυα αυτο που λες για τους φορους, απο τι καταλαβα δεν νομιμοποιητε η πωληση, δλδ δεν θα πωλουνται καναβη ή ο,τι αλλο ελευθερα οπως γινεται στην ολλανδια, αλλα θα αποποινικοποιηθει η χρηση και ισως η κατοχη μικροποσοτητων και φυτων. Παντως συμφωνουμε πως δεν το κανουν απο την καλη τους την καρδια...