30/1/12

Καλλιτεχνικές αναζητήσεις


Μπορεί εσείς να πεινάτε, οι άστεγοι να ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια, αλλά το κύριο πλήγμα της κρίσης γίνεται στον πολιτισμό. Πρώτα ήταν η παραίτηση του Γιώργου Παπανδρέου, που έπληξε όλες τις σατυρικές εκπομπές της χώρας. Από τον Τζίμη Πανούση μέχρι την Ελληνοφρένεια, ο Γιώργος ήταν το πιο ολοκληρωμένο προϊόν, σαρδάμ, ηλιθιότητες και αγνή ανοησία είναι ένα πακέτο που δεν εμφανίζεται συχνά στον πλανήτη, σε αντίθεση με την εγχώρια πολιτική σκηνή. Η σάτιρα έχασε και τον Κωστά τον Καραμανλή. Κάτι το νέο PES 2012, κάτι το γεγονός ότι τα πλάνα από τα πίσω έδρανα της Βουλής είναι δυσεύρετα, μας έχει κάνει να αναπολούμε την εποχή 2004-2009. Μεγάλο πρόβλημα δημιούργησε και τον κλείσιμο το ΑΛΤΕΡ. Αυτό είχε άμεση συνέπεια να μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη η εκπομπή Παρατράγουδα της Ανίτας Πάνια με ότι συνεπάγεται αυτό για την τέχνη. Αλλά αυτό που πόνεσε περισσότερο εμάς τους φίλους της επιστήμης ήταν ότι έμεινε εκτός τηλεόρασης η θρυλική εκπομπή "Πύλες του Ανεξήγητου". Πόσα Σαββατόβραδα έστισα την παρέα για να δω αν τελικά αν η Γη είναι κούφια ή αν η Αργώ πετούσε με μηχανές jet... Τα προβλήματα δεν τελειώνουν εδώ, αναρωτηθείτε πόσο καιρό έχετε να δείτε στην τηλεόραση ογκόλιθους της ελληνικής τέχνης όπως ο Εθνικός Σταρ, ο Μίστερ Εθνικά Μπούτια, Στέλλα Μπεζαντάκου, ακόμα και Τζούλια!!!! (τι ποια Τζούλια, μαντάμ;) Η Λαμπίρη για να μην βγει στην ανεργία μέχρι και δελτίο ειδήσεων αναγκάστηκε να παρουσιάσει, του Star βέβαια αλλά τέλος πάντων. Και το τελειωτικό χτύπημα ήρθε σήμερα, με την σύλληψη του Λάκη Γαβαλά. Γι αυτό ζητάμε από την κυβέρνηση να απελευθερώσει τον αντιεξουσιαστή Λάκη Γαβαλά, η τέχνη τον έχει ανάγκη και για την ομαλή συνέχιση του Fab5, αλλά και για να εξαλείψει αυτή τη βλαχιά που έχει καλύψει την ελληνική τηλεόραση. Φτάνει πια!!!!!

Λεφτεριά στον Λάκη Γαβαλά!!!
Έξω οι βλάχοι από την TV!!!
Ζήτω το ελληνικό life style!!!

Πόσα να αντέξει ένας άνθρωπος αγαπητέ αναγνώστη!!! Ε, όχι και τον Λάκη ρε πούστη μου, βάλτε φυλακή καμιά γριά που δεν πεθαίνει και έχει την απαίτηση να παίρνει και σύνταξη!!!

Υ.Γ. Ζητώ συγνώμη για το κείμενο που είναι λίγο ό,τι να 'ναι. Αλλά δεν είχα τι να γράψω, δεν θέλω να κάνω και το κοινό μου (λέμε τώρα) να περιμένει, με πόνεσε και η αδικία του κράτους προς τον Λάκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: