7/6/12

Κασιδιάρια μαγκιά...


Όπως καταλαβαίνεις δεν γίνεται να μείνω έξω από το ρεύμα και να μην πω και γω την άποψη μου για τα σημερινά. Για την ουσία δεν έχει μείνει κάτι που να μην έχει ειπωθεί. Ένας "άντρας" επιτέθηκε κατά δύο γυναικών. Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν τυχαίο, αλλά τα θύματα αντικατοπτρίζουν τις αντιλήψεις των κουρεμένων τύπων, γιατί ως γνωστών οι γυναίκες είναι κατώτερες και οι αριστεροί επικίνδυνοι, η Λιάνα Κανέλλη και η Ρένα Δούρου είναι και τα δύο, άσε που έχουν το θράσος να βγουν από την κουζίνα και να μιλήσουν. Και για να φύγουμε από την ουσία του θέματος, τα ψέματα έχουν τελειώσει. Δεν έχει πλέον δεν ήξερα, δεν είδα, δεν άκουσα. Η Χρυσή Αυγή είναι μια νεοναζιστική, βίαιη οργάνωση, με μέλη που έχουν κατηγορίες για ποινικές πράξεις, δεν είναι τίποτα άλλο από μία συμμορία, όποιος την ψηφίσει πρέπει να πάρει το μέρος της ευθύνης του, δεν έχει "μα, μου" αν τους ψηφίσεις είσαι ομοϊδεάτης του. Τέλος.

Υ.Γ. Η Νέα Δημοκρατία καταδίκασε την επίθεση ενώ έχει αναγάγει την εκλογική μάχη σε μάχη Δεξιάς - Αριστεράς, βγάζοντας από το μπαούλο εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα της δεκαετίας του '50. Μέχρι και το ότι θα μας πάρουν τις γυναίκες είπε ο Μπουμπούκος... Προς το παρόν μας παίρνουν τα σπίτια οι δυτικοί...
Υ.Γ. Ακόμα τον ψάχνουν τον Κασιδιάρη... είναι τόσο άντρας που κρύβεται...
Υ.Γ. Να λέμε την αλήθεια, είχε και τα δίκια του... ο Ριζοσπάστης είναι ο κρυπτονίτης του ναζί. Ήταν σε άμυνα το "παλικάρι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: