10/7/12

Τι τραβάμε και 'μεις οι ποδηλάτες!!!


Τι κάνεις αναγνώστη μου; Καιρό έχουμε να τα πούμε. Καταλαβαίνεις... Ζέστη, οι βιορυθμοί συναγωνίζονται αυτούς του Βασίλη Τσιάρτα και γενικώς δεν είμαστε για πολλά πολλά. Αλλά σήμερα είναι μια πολύ αστεία μέρα. Φήμες λένε πως ο Γιώργος ξαναέπεσε με το ποδήλατο, διαψεύσθηκαν βέβαια από το γραφείο του πράμα που μπορώ και 'γω να επιβεβαιώσω, καθώς όπως ξέρεις ο Γιώργος είναι πολύ καλός μου φίλος, μαζευόμαστε τα βράδια και συζητάμε ώρες για τον σοσιαλισμό, κλαίμε τον Αλιέντε και άλλα τέτοια χίπικα. Το αστείο δεν είναι που υπάρχουν, έστω και ανεπιβεβαίωτες, πληροφορίες πως ο πρώην πρωθυπουργός έπεσε ξανά από το ποδήλατο. Το πραγματικά ξεκαρδιστικό ,και ειρωνικό θα έλεγα, είναι πως ο εγγονός του Γεωργίου Παπανδρέου του Κομμουνιστοφάγου και του γιος του Ανδρέα Παπανδρέου του Θαθατζή, θα κάνει διαλέξεις στο Χάρβαρντ!!!! Ναι, ναι, είναι αλήθεια, εδώ αναγνώστη μου πρέπει να καταλάβεις τι λάθος έκανες που έδιωξες, ω απαίσιε Ρωμιέ, το καμάρι αυτού του τόπου. Που θυμίζω πως είναι και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, την συνέχεια της Comintern. Εκεί που μαζεύεται το ανφάν γκατέ των σοσιαλιστών παγκοσμίως, ο Ολάντ, ο Θαπατέρο και κάνουν ραδιουργίες για το πως θα ρίξουν το καπιταλισμό. Είναι επικίνδυνοι σου λέω!!! Να θυμίσω επίσης πως και ο ίδιος ο Γιώργος έχει περάσει από το Χάρβαρντ, και αν σκεφτείς ποιους φέρνουν να κάνουν διαλέξεις δεν είναι μυστήριο το πως κατέληξε έτσι.... Έτσι που λες... Δύσκολα τα πράματα για του φοιτητές στο Χάρβαρντ.

Υ.Γ. Ρε Γιώργο σου έχω πει εκατό φορές ΜΗΝ βγάζεις τις γαμημένες τις βοηθητικές!!! Αφού δεν ξέρεις ποδήλατο!!! Και αν δεν σκέφτεσαι τον εαυτό σου, σκέψου την φουκαριάρα την μάνα σου.
Υ.Γ. Με τις ηλεκτρονικές καμπάνιες και λοιπές πίπες της ψηφιακής εποχής δεν τα πάω καλά, είμαι των πιο πατροπαράδοτων μεθόδων σε τέτοια θέματα, αλλά δεν χάνεις και τίποτα να υπογράψεις αυτήν την αίτηση. Αρκεί να μην μείνουμε εκεί....
Υ.Γ. Αντώνη βίδωσε το μάτι να μην σου πέσει!!!! Μπορεί να χρειαστεί να τρέξεις τώρα στα κοντά... Άσε που άμα σου πέσει από το ελικόπτερο άντε να το βρεις μετά...
Υ.Γ. Υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως ο Κωστάκης, το στρουμπουλό ανιψάκι του εθνάρχη, ψήφισε Τσίπρα στις εκλογές... Τώρα που το σκέφτομαι κάποια στιγμή είχε αρχίσει να διαβάζει Μαρξ!! Λες να την κάνει τελικά την επανάσταση ο Κώστας; Πλάκα πλάκα με τόσο Call of Duty είναι έτοιμος για Comandante.
Υ.Γ. Παραιτήθηκε ο Νίκος Νικολόπουλος με την δικαιολογία πως η κυβέρνηση δεν επαναδιαπραγματεύεται!!! Να λιθοβοληθεί αμέσως στο Σύνταγμα, δεν μπορεί ο καθένας να υποσκάπτει την εθνική προσπάθεια την εθνικοσωτηρίου κυβερνήσεως!!!
Υ.Γ. Το προηγούμενο υστερόγραφο ήταν το προτελευταίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: